Om os

Om Roskilde Tømreren

Hos Roskilde Tømreren ApS arbejder vi konstant på at udvikle virksomheden og vores medarbejdere. Det gør vi dels igennem kvalificerede efteruddannelser og vores kvartalsvise optimeringsmøde i virksomheden. Her samles hele virksomheden, hvorpå opgaver og arbejdsprocesser drøftes. På den måde kan Roskilde Tømreren ApS altid levere det bedst udførte arbejde til den optimale pris.

Hos Roskilde Tømreren ApS bestræber vi os på at have det bedste arbejdsmiljø. Det gør vi igennem vores store fokus på medarbejderens generelle sikkerhed, sociale arrangementer og vores evige optimering. Vores vision er, at vi med optimerede arbejdsprocesser giver medarbejderen de bedste forudsætninger for deres egen udvikling. På den måde skaber Roskilde Tømreren ApS stolte og selvsikre håndværkere.

En del af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti

Vi er medlem af brancheorganisationen DI Dansk Byggeri, der bl.a. sikrer gode arbejdsmiljøvilkår, og at vi altid leverer god service og et korrekt udført håndværk. Derudover er vi dækket af Byg Garanti, som giver dig et ekstra sikkerhedsnet og tryghed i at vælge os til dit projekt.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.

  Hør fra vores tilfredse kunder

  Vi dækker store dele af Sjælland

  Her har vores stolte medarbejdere senest udført kvalitetsarbejde

  Tømrer sjælland
  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook