Terrasser

Nyd udsigten med en spritny terrasse

Drømmer du om det perfekte udeareal? Hos Roskilde Tømreren tilbyder vi at etablere en ny terrasse eller renovere din nuværende. En terrasse kan komplimentere huset og samtidig være samlingspunkt for familie og gæster. Vi tilbyder både traditionelle terrasser i træ og vedligeholdelsesfrie terrasser.

Træterrassen kan give mange glæder, men er du træt af vedligehold? Så er en kompositterrasse nok valget for dig. Med en kompositterrasse forbliver brædderne snorlige – også med tiden. Oftest er en kompositterrasse billigere at få lavet end de mest brugte hårdttræsterrasser.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Vi finder den bedste løsning inden for ny terrassse

  Hos Roskilde Tømreren står vi altid klar til at visualisere dine tanker. Ønsker du en terrasse ud over det sædvanlige, er vi behjælpelige med ideer og muligheder. Ligger dit hus på en skråning, kan terrassen opbygges i flere niveauer, hvor der kan skabes mange hyggelige områder. Skal du have implementeret en udebruser, eller måske bare lys i blomsterbedet, er vores dygtige samarbejdspartnere altid klar til at supplere vores entrepriser.

  Opgaver med terrasser

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook