Døre & Vinduer

Vi varetager både små og store udskiftningsprojekter. 

Trænger dine døre & vinduer til en udskiftning?

Hos Roskilde Tømreren er vi altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer. Er dine døre & vinduer af ældre dato og dårligt isoleret, kan en udskiftning nemt betale sig. Nye døre og vinduer med god isolering holder bedre på varmen, og formindsker derfor dit varmeforbrug, og så sparer du penge på energi. 

Kontakt os i dag enten over telefon eller via vores kontaktformular, og så vejleder vi dig til hvad der passer bedst til dig.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Døre og Vinduer med sort kant

Grundighed og sparring

Når du vælger Roskilde Tømreren, kommer vi altid ud til dig og fortager opmålingen – hvad enten det er et enkelt vinduesparti eller alle boligens vinduer, der skal skiftes ud. Vi mener at kommunikation er afgørende for at skabe et godt slutresultat.

Det er derfor vigtigt for os at vende materialevalg, budget, stil og kvalitetsprioriteringer med dig inden påbegyndelse af arbejdet. Vi monterer og udskifter naturligvis også døre og vinduer, som du selv bestiller hjem.

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Få energitilskud

Hvis jeres hus har energimærke E, F eller G, er der mulighed for at søge om energitilskud, når døre og vinduer udskiftes. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.

På Energistyrelsens hjemmeside – kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen, inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.

Vindue med hvid kant