Døre & Vinduer

Trænger dine døre & vinduer til en udskiftning?

Hos Roskilde Tømreren er vi altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer. Er dine døre & vinduer af ældre dato og dårligt isoleret, kan en udskiftning nemt betale sig. Nye døre og vinduer med god isolering holder bedre på varmen, og formindsker derfor dit varmeforbrug, og så sparer du penge på energi.

Kontakt os i dag enten over telefon eller via vores kontaktformular, og så vejleder vi dig til hvad der passer bedst til dig.  

Grundighed og sparring

Når du vælger Roskilde Tømreren, kommer vi altid ud til dig og fortager opmålingen – hvad enten det er et enkelt vinduesparti eller alle boligens vinduer, der skal skiftes ud. Vi mener at kommunikation er afgørende for at skabe et godt slutresultat. Det er derfor vigtigt for os at vende materialevalg, budget, stil og kvalitetsprioriteringer med dig inden påbegyndelse af arbejdet. Vi monterer og udskifter naturligvis også døre og vinduer, som du selv bestiller hjem.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Energitilskud

  Hvis jeres hus har energimærke E, F eller G, er der mulighed for at søge om energitilskud, når døre og vinduer udskiftes. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.
  På Energistyrelsens hjemmeside – (https://ens.dk/service/tilskuds-stoetteordninger) kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen, inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.

  Opgaver med udskiftning af Døre & Vinduer

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook