Entreprise

En entreprise kommer i mange former

Totalentreprise

Skal vi udarbejde tegninger og beskrivelser og også stå for koordineringen af alle fagfolk, udføres arbejdet i totalentreprise. Vælger du at lade arbejdet udføre i totalentreprise, skal du kun træffe aftaler og afregne med os.

Hovedentreprise

Hvis opgaven betyder, at flere forskellige slags fagfolk skal inddrages (en opgave kan fx omfatte murerarbejde, tømrer- snedkerarbejde, vvs-arbejde, el-arbejde og malerarbejde) er det vigtigt, at du gør dig klart, om du selv eller vi skal rekvirere den nødvendige assistance og koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkere.

Vælger du at lade os have ansvaret for alt arbejde i forbindelse med en tilbygning, vil de andre fagfolk være vores underentreprenører. Det vil i så fald være os, som du skal træffe aftaler og afregne med. Omkostningerne i forbindelse med byggestyringen indgår i vores tilbud.

Fagentreprise

Vælger du med denne entreprise selv at lave aftaler med de enkelte håndværkere, er det samtidig også dig, der står for koordineringen af byggeriet. Du skal dermed selv træffe aftaler med de enkelte virksomheder, koordinere arbejdet og betale de enkelte virksomheder særskilt.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Tilbygning

  Skab mere plads til familien med en tilbygning. En tilbygning kan være en god løsning og investering, når boligen ønskes større. Vi opfører carporte, skure, udestuer, samt traditionelle tilbygninger såsom ekstra værelser, kontor, køkken, toilet osv. Vi hjælper gerne med idéer og løsningsforslag til jeres nye tilbygning – så den passer til jeres bolig og behov.
  Vi bistår gerne i forarbejdet af jeres tilbygning – her skal der måske inddrages ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. Der vil også være særlige krav og regler, som skal overholdes og/eller byggetilladelser, der skal indhentes. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre i projektet – eller download vores Servicekoncept og læs mere om, hvordan vi håndterer din byggesag.

  Ombygning

  Skal der etableres loft til kip, renoveres stue, køkken og badeværelse eller noget helt tredje – så hjælper vi jer både med rådgivning og selve opgaven. Ombygninger er både spændende at få udført, men kan også være særdeles krævende. Det er derfor vigtigt, at vi tidligt i forløbet gør omfanget klart – her skal der måske inddrages ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre – eller download vores Servicekoncept og læs mere om, hvordan vi håndterer din byggesag.
  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook