Entreprise

Vi varetager både små og store entrepriseprojekter.

En entreprise kommer i mange former

Skal vi udarbejde tegninger og beskrivelser, samt stå for koordineringen af alle fagfolk, udføres arbejdet i totalentreprise. Vælger du at lade arbejdet udføre i totalentreprise, skal du kun træffe aftaler og afregne med os. 

Hvis opgaven betyder, at flere forskellige slags fagfolk skal inddrages (en opgave kan fx omfatte murerarbejde, tømrer- snedkerarbejde, vvs-arbejde, el-arbejde og malerarbejde) er det vigtigt, at du gør dig klart, om du selv eller vi skal rekvirere den nødvendige assistance og koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkere.

Vælger du at lade os have ansvaret for alt arbejde i forbindelse med en tilbygning, vil de andre fagfolk være vores underentreprenører. Det vil i så fald være os, som du skal træffe aftaler og afregne med. Omkostningerne i forbindelse med byggestyringen indgår i vores tilbud.

Vælger du med denne entreprise selv at lave aftaler med de enkelte håndværkere, er det samtidig også dig, der står for koordineringen af byggeriet. Du skal dermed selv træffe aftaler med de enkelte virksomheder, koordinere arbejdet og betale de enkelte virksomheder særskilt. 

Facaderenovering

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Tilbygning

Skab mere plads til familien med en tilbygning. En tilbygning kan være en god løsning og investering, når boligen ønskes større. Vi opfører carporte, skure, udestuer, samt traditionelle tilbygninger såsom ekstra værelser, kontor, køkken, toilet osv. Vi hjælper gerne med idéer og løsningsforslag til jeres nye tilbygning – så den passer til jeres bolig og behov.

Vi bistår gerne i forarbejdet af jeres tilbygning – her skal der måske inddrages ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. Der vil også være særlige krav og regler, som skal overholdes og/eller byggetilladelser, der skal indhentes. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre i projektet – eller download vores Servicekoncept og læs mere om, hvordan vi håndterer din byggesag.

Nye tagkviste på Frederiksberg

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Ombygning

Skal der etableres loft til kip, renoveres stue, køkken og badeværelse eller noget helt tredje – så hjælper vi jer både med rådgivning og selve opgaven. Ombygninger er både spændende at få udført, men kan også være særdeles krævende. Det er derfor vigtigt, at vi tidligt i forløbet gør omfanget klart – her skal der måske inddrages ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre – eller download vores Servicekoncept og læs mere om, hvordan vi håndterer din byggesag.