Eternittag

Hos Roskilde Tømreren leverer, monterer og efterbehandler vi eternittage til konkurrence dygtige priser.

Hvorfor vælge et eternittag?

Hos Roskilde Tømreren leverer, monterer og efterbehandler vi eternittage til konkurrence dygtige priser. Vi forhandler med Swisspearl, der leverer bølgeeternit i top kvalitet. 

Et eternittag er en fantastisk løsning til dig der ønsker et tag, der både er holdbart og let at vedligeholde. Et eternittag er opsat med flere plader i f.eks. bølgeformer. Dette giver bl.a. tagtypen den slidstyrke og gode holdbarhed, som kender tegner det.

Hos Roskilde Tømreren forhandler vi udelukkende Swisspearls produkter inden for eternittags bølgeplader. Alle bølgeplader fra Swisspearl fremstilles af miljøvenlige råmaterialer. I forhold til de ældre bølgeplader er cementindholdet øget med 50% i de moderne eternittagsplader og fås i 5 forskellige versioner.

Pålægning af nyt tag

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Nyt tag

Hvad betyder det så for dig som kunde hos os?

Det betyder stærkere og meget langtidsholdbare tagplader. Levetiden på bølgeeternitplader er omkring 35 år, og derfor er et bølgepladetag det sikre valg, når kravene til styrke, udseende og pris skal tilgodeses. 

Skulle du derfor stå med en drøm om at få renoveret eller total udskiftet dit tag, og står og mangler en fornuftig og god plan. Så tøv ikke med at kontakte Roskilde tømreren i dag, vores fagudlærte tømrere står altid klar til at rådgive dig med et uforpligtende tilbud på Eternit tag.

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

De forskellige typer eternit bølgeplader

Vi forhandler som benævnt kun eternitbølgeplader fra Swisspearls. De forhandler i alt 5 forskellige typer eternit bølgeplader. Tallet på modellen indikerer, hvor høje bølgerne er på pladen – altså er en B7 bølgeplade 7cm fra den laveste del af pladen til den højeste.

B5

Klassisk bølgeeternit der oftest anvendes på landejendomme og industribygninger. 

B6-S (Mest almindelige)

Disse Bølgeplader anvendes oftest på sommerhuse, fritidshuse, carporte, række- og parcelhuse. B6-S bølgeplader fås i farverne: mørkegrå, antracit, grå, rødbrun, teglrød og sortblå. 

B7 (Mest almindelige)

Denne model af bølgeeternit, har en robust og stærk overflade, som gør taget nemt at vedligeholde. B7 bølgeplader fås i farverne: antracit, mokka, rødbrun, teglrød og sortblå. 

B9-S

Denne model er et stærkt og holdbart tag til store flader. Denne type eternittag monterer vi alment kun på større landejendomme. Pladen i robust og slidstærk fibercement anvendes især til tage på landejendomme og industribygninger med større tagflader. Pladen har en ubehandlet overflade og fremstår i en naturlig cementgrå farve. 

B9-S MAX

Denne model er Swisspearls stærkeste type bølgeeternit. Denne type tag benyttes oftest til montering af industribygninger med større tagflader og er produceret i fibercement. B9-S MAX leveres i en variant med ubehandlet overflade, som fremstår i en naturlig cementgrå farve samt i en overfladebehandlet version med sort overflade. 

Ung fyr med skuremaskine opsætter tag

Pris på eternittag

Ud over muligheden for langsigtet besparelser på eternittaget, har vi igennem vores mange års erfaring og samarbejde med Swisspearls, sørget for at presse markedets prisen så lavt som muligt.

Eternittaget er i forvejen et af de billigste taglægningsløsninger på byggemarkedet, men det er heldigvis ikke ensbetydende med at kvaliteten også er lav. Swisspearls levere top-kvalitets eternit i flere typer og designs.
Ved at lægge et eternittag, stiger værdien på din bolig også mærkbart, da materialet er let at vedligeholde og holdbart i op til flere årtier. På den måde er eternittaget ikke kun en fordel for din nutidsværdig, men også en fordel, skulle du stå til at sælge huset i fremtiden.

Da alle arbejdsopgaver varier i alt fra omfang, til design og valg af eternittags type, kan vi ikke give en fastprisliste. Vi hos Roskilde tømreren, søger dog altid for at lever et 100% gennemsigtigt tilbud, skræddersyet til netop din bolig og behov.
Står du derfor med et ønske om et tagskifte eller renovation, kan du helt trygt kontakte os, og altid forvente rådgivning og et uforpligtende tilbud og pris på eternittag.

Levetid på eternittag

Eternittag består af fibercementplader, der er fremstillet i naturlige og miljøvenlige råvarer. Som nævnt arbejder vi hos Roskilde Tømreren kun med bølgeeternit fremstillet og produceret af Swisspearl. 

Swisspearls bølgeeternit er produceret med op til 50 % mere cement i deres bølgeplader, hvilket markant forøger levetiden på dit nye tag. Generelt set kan bølgeeternitten holde i op til 35 år, og med efterbehandling og vedligeholdelse, kan den allerede store levetid forlænges.

Roskilde Tømreren ApS arbejder konstant på at udvikle virksomheden og vores medarbejdere. Det gør vi dels igennem kvalificerede  efteruddannelser og kvartalsvise optimeringsmøde i virksomheden. Her samles hele virksomheden, hvorpå opgaver og arbejdsprocesser drøftes. På den måde kan Roskilde Tømreren ApS altid levere det bedst udførte arbejde til den optimale pris.

Roskilde Tømreren ApS er stolte og certificeret Swisspearl Partner. Det betyder, at vores medarbejdere er efteruddannede i håndteringen af Swisspearls produkter. Hos Roskilde Tømreren er vi altid behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning og udtryk til din ejendom.
Eternittag består af fibercementplader, der er fremstillet i naturlige og miljøvenlige råvarer.

Som benævnt arbejder vi hos Roskilde Tømreren kun med bølgeeternit fremstille og produceret af Swisspearl. Swisspearls bølgeeternit er produceret med op til 50 % mere cement i deres bølgeplader, hvilket markant forøger levetiden på dit nye tag.
Generelt set kan bølgeeternitten holde i op til 35 år, og med efterbehandling og vedligeholdelse, kan den allerede store levetid forlænges.

Mand i gang med at lægge nyt tag