Trægulve

Kunne du tænke dig et (nyt) trægulv?

Gulvet er naturligvis den største berøringsflade i din bolig. Det er derfor uundgåeligt, at gulvet vil blive slidt med tiden. Det er samtidig en stor del af helhedsindtrykket i din bolig. Der findes mange valg og løsninger, når du skal have nyt gulv. Hos Roskilde Tømreren er vi altid behjælpelige med vejledning og valg af løsninger.

Det vigtige materialevalg

Vi har stor erfaring i de forskellige gulvtyper – alt fra massive plankegulve til klikgulve i træ, laminat eller vinyl. Når du vælger Roskilde Tømreren til dit projekt, tager vi altid en snak om fordelene og ulemperne, så du kan vælge dit nye gulv på et oplyst grundlag.

Trægulv - totalløsning med gulvvarme og efterisolering

Skal du have efterisoleret og lagt gulvvarme? Vi påtager os gerne hele opgaven, så du slipper for kontakt og projektstyring med andre faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står altid klar til at supplere vores entrepriser – og du vil kun skulle forholde dig til én samlet pris.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Opgaver med trægulv

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook