Trægulve

Der findes mange valg og løsninger, når du skal have nyt gulv.

Kunne du tænke dig et (nyt) trægulv?

Gulvet er naturligvis den største berøringsflade i din bolig. Det er derfor uundgåeligt, at gulvet vil blive slidt med tiden. Det er samtidig en stor del af helhedsindtrykket i din bolig.

Der findes mange valg og løsninger, når du skal have nyt gulv. Hos Roskilde Tømreren er vi altid behjælpelige med vejledning og valg af løsninger. 

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Det vigtige materialevalg

Vi har stor erfaring i de forskellige gulvtyper – alt fra massive plankegulve til klikgulve i træ, laminat eller vinyl. Når du vælger Roskilde Tømreren til dit projekt, tager vi altid en snak om fordelene og ulemperne, så du kan vælge dit nye gulv på et oplyst grundlag.

Trægulv – totalløsning med gulvvarme og efterisolering
Skal du have efterisoleret og lagt gulvvarme? Vi påtager os gerne hele opgaven, så du slipper for kontakt og projektstyring med andre faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står altid klar til at supplere vores entrepriser – og du vil kun skulle forholde dig til én samlet pris.

Nyrenoveret gulv