Vi tibyder

Hos Roskilde Tømreren ApS kommer vi hele vejen rundt. Rundt om dine tanker og idéer til renovering. Rundt om planlægning, udførelse, kvalitetssikring og aflevering. Det problemfrit – Det giver mening.

Døre & vinduer

Er dine døre & vinduer af ældre dato og dårligt isoleret, kan en udskiftning nemt betale sig. Nye døre og vinduer med god isolering holder bedre på varmen.

Renovering af tag

Vi er specialister i eternittag, og har mange års erfaring med denne type tag. Vi både leverer, monterer og efterbehandler eternittage til konkurrencedygtige priser. 

Facade

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. Det har derfor også stor betydning for din boligs helhedsindtryk. Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med facaderenovering.

Trægulv

Gulvet er naturligvis den største berøringsflade i din bolig. Det er derfor uundgåeligt, at gulvet vil blive slidt med tiden. 

Indvendigt arbejde

Hos Roskilde Tømreren klarer vi alt fra gulv til loft og det derimellem. Skal du have lavet et gipsloft, sat en ny væg, eller skal der monteres nye indvendige døre? 

Terrasser

Vores team af erfarne håndværkere og designere samarbejder tæt med kunderne for at skabe terrasser, der opfylder deres individuelle behov og stil. 

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.