Renovering af hus og lejlighed

Hvorfor du skal vælge os til dit renoveringsprojekt

Hos Roskilde Tømreren udvikler og forbedrer vi vores kompetencer og metoder. Vi følger altid op på de mange opgaver, vi har haft gennem tiden, så vi altid kan blive bedre til vores arbejde. Vores professionelle håndværkerteam kan renovere enhver bolig, uanset om der er tale om hus eller lejlighed.

Vi er for øvrigt medlem af Di Dansk Byggeri og Byg Garanti, som garanti for, at du får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt. På den måde får vi sammen afsluttet opgaven med et smil på læben, og samtidig ved at vi har stort fokus på kundeservice. Vi gør vores bedste for at fuldføre vores arbejde med høj kvalitet, og derfor kan du med tryghed vælge os, som dit fortrukne tømrerfirma.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Hør fra vores tilfredse kunder

  Renovering af hus
  Skal du have renoveret dit hus? Så kan vi hjælpe. Et husprojekt kan være en stor mundfuld, og kræve mange timers arbejde, men det skal du ikke bekymre dig om. Vi sørger for, at du kommer over på den anden side med et flot nyrenoveret hus. Ved en eventuel renovering af en bolig, er der mange tanker og overvejelser der skal træffes. Blandt andet i hvilket omfang din bolig skal renoveres. Hos Roskilde tømreren har vi en stor erfaring med renovering af huse. 
  Vi har renoveret mange forskellige hus typer, og derfor kan vi med næsten fuld garanti sige, at der ikke findes én opgave, som vi ikke har gennemført.

  Det vigtigste er, at du fortæller os om, hvordan du kunne tænke dig dit hus skal se ud, så vi har en idé om, hvordan vi bedst muligt kan gribe renoveringen af dit hus an. 

   

  Renovering af 60'er og 70'er huse

  I Danmark er der i perioden 1960- 1979 bygget et sted imellem 400.000 og 480.000 parcelhuse. På mange af husene fra perioden er den funktionelle levetid på vigtige komponenter som tag, vinduer, kloakering og køkken desuden ved at være rende ud, og i værste fald, allerede overskredet med flere år.

  En tendens i branchen har været at husejere, har kastet sig ud i større og voldsomme moderniseringer af de gamle hustyper, hvilket kan resultere i enorme pengesumme på flere typer af håndværkere og entrepriser. Yderligere er det i dag tydeligt at se hvordan, det generationsskift der er sket i byggebranchen har påvirket boligbranchen. Mange af de holdninger og metoder, der er til både levestil og byggestil, har drastisk ændret sig fra 70’erne. Heldigvis er de ældre boliger ikke mere ekstra svære at renovere, selvom metoderne har ændret sig.

  Hos Roskilde Tømreren har vi en stor erfaring med renovering af huse fra 60’erne og 70’erne. Står du derfor som bolig ejer med et generationshus fra 60’erne eller 70’erne og ønsker en modernisering eller vedligeholdelses renovation, skal du ikke tøve med at kontakte os.
  Vi er altid i tæt dialog med dig omkring dine ønsker og drømme til boligen, og gør alt i vores magt for at imødekomme dine ønsker, med professionelt overblik og rådgivning.

  Renovering

  Renovering af lejlighed

  Har du brug for en tømrer til at give din lejlighed en overhaling? Det kan vi hjælpe dig med! Vi har stor erfaring med rådgivning og planlægning, når det kommer til lejlighedsrenovering. Renovering af lejligheder er ofte forbundet med andre udfordringer end ved den almene husejer. Heldigvis har vi fagligstærke kompetencer inden for renovering af alle bolig typer. Derfor kan du trygt regne med os, når vi går i gang med at renovere din lejlighed. Vi er professionelle fagfolk og har altid dig i centrum, når vi er startet på renoveringsarbejdet. På den måde foregår hele processen optimalt og i top – altid ud fra dine behov. Står du derfor med et behov for at få renoveret din lejlighed, skal du blot give os dine ønsker og idéer til, hvordan du gerne vil have, din lejlighed skal se ud. Så sørger vi for alt det praktiske.

  Hvad koster det at renovere et hus?

  Priserne på hus og lejligheds renovering, er generelt et spørgsmål omkring materialer og antallet af timer, som man skal betale for. I branchen er det alment set at håndværkere tilbyder faste prislister, uanset renovationsopgavens omfang.
  Hos Roskilde Tømreren mener vi ikke at det er retfærdigt over for dig som kunde hos os, at fastsætte en pris uanset omfang af opgaven, da vi ved at renoveringsopgaver kan varierer fra mindre paneludskiftninger, til total renovation af et hus / lejlighed. Derfor er priserne på alle vores renoveringsopgaver, 100 % afhængig af netop dine ønsker og behov til en renovation. 

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook

  Vi rådgiver dig igennem renoveringen

  Roskilde Tømreren ApS kan give dig vejledning i, hvordan renovering kan foregå på bedst mulig vis. Vi ser det som god rådgivning, hvis vi anbefaler at udføre renoveringen på en anden måde, end hvad du måske har i tanker. 

  Med vores ekspertise og erfaring kan vi nemlig tage højde for, om dine ønsker er den bedste løsning, eller om den vil gøre mere skade end gavn. Derfor er det vigtigt, at vi først får afklaret, hvordan det hele skal foregå, inden vi begynder på at renovere din lejlighed eller dit hus.

  Uanset hvad, så er det dig, som er i fokus, og vi vil altid møde dig ud fra dine ønsker. Om der er tale om en mindre renovering eller en total istandsættelse, så kan vi klare din opgave. Kontakt os på 50 222 400 eller på udfyld vores kontaktform, så vi kan besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud.

  Du kan også hente vores Servicekoncept, og læse om, hvordan vi håndterer dit renoveringsprojekt.

  Vi er ikke bare endnu et tømrerfirma på listen

  Få et tilbud i dag!