Renovering af hus og lejlighed

Vores professionelle håndværkerteam kan renovere enhver bolig, uanset om der er tale om hus eller lejlighed. 

Hvorfor du skal vælge os til dit renoveringsprojekt

Hos Roskilde Tømreren udvikler og forbedrer vi vores kompetencer og metoder. Vi følger altid op på de mange opgaver, vi har haft gennem tiden, så vi kontinuerligt kan blive bedre til vores arbejde. Vores professionelle håndværkerteam kan renovere enhver bolig, uanset om der er tale om hus eller lejlighed. 

Vi er for øvrigt medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, som garanti for, at du får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt. På den måde får vi sammen afsluttet opgaven med et smil på læben, og samtidig ved du at vi har stort fokus på kundeservice. Vi gør vores bedste for at fuldføre vores arbejde med høj kvalitet, og derfor kan du med tryghed vælge os, som dit fortrukne tømrerfirma.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Renovering af hus

Skal du have renoveret dit hus? Så kan vi hjælpe. Et husprojekt kan være en stor mundfuld, og kræve mange timers arbejde, men det skal du ikke bekymre dig om. Vi sørger for, at du kommer over på den anden side med et flot nyrenoveret hus. Ved en eventuel renovering af en bolig, er der mange tanker og overvejelser der skal træffes. Blandt andet i hvilket omfang din bolig skal renoveres. Hos Roskilde tømreren har vi en stor erfaring med renovering af huse. 

Vi har renoveret mange forskellige hustyper, og derfor kan vi med næsten fuld garanti sige, at der ikke findes én opgave, som vi ikke har gennemført.

Det vigtigste er, at du fortæller os om, hvordan du kunne tænke dig dit hus skal se ud, så vi har en idé om, hvordan vi bedst muligt kan gribe renoveringen af dit hus an.

Hør direkte fra vores kunder

Mød Kristian og Maria fra Roskilde, der fortæller om ombygninggen af deres 70’er hus 

Afspil video

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Renovering af 60'er og 70'er huse

I Danmark er der i perioden 1960- 1979 bygget et sted imellem 400.000 og 480.000 parcelhuse. På mange af husene fra perioden er den funktionelle levetid på vigtige komponenter som tag, vinduer, kloakering og køkken desuden ved at være rende ud, og i værste fald, allerede overskredet med flere år.

En tendens i branchen har været at husejere, har kastet sig ud i større og voldsomme moderniseringer af de gamle hustyper, hvilket kan resultere i enorme pengesummer brugt på flere typer af håndværkere og entrepriser. Yderligere er det i dag tydeligt at se, hvordan det generationsskifte, der er sket i byggebranchen, har påvirket boligbranchen. Mange af de holdninger og metoder, der er til både levestil og byggestil, har drastisk ændret sig fra 70’erne. Heldigvis er de ældre boliger ikke sværere at renovere, selvom metoderne har ændret sig.

Hos Roskilde Tømreren har vi en stor erfaring med renovering af huse fra 60’erne og 70’erne. Står du derfor som bolig ejer med et generationshus fra 60’erne eller 70’erne og ønsker en modernisering eller vedligeholdelses renovation, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi er altid i tæt dialog med dig omkring dine ønsker og drømme til boligen, og gør alt i vores magt for at imødekomme dine ønsker, med professionelt overblik og rådgivning.

Har du brug for en tømrer til at give din lejlighed en overhaling? Det kan vi hjælpe dig med! Vi har stor erfaring med rådgivning og planlægning, når det kommer til lejlighedsrenovering. Renovering af lejligheder er ofte forbundet med andre udfordringer end ved den almene husejer.

Heldigvis har vi fagligt stærke kompetencer inden for renovering af alle boligtyper. Derfor kan du trygt regne med os, når vi går i gang med at renovere din lejlighed. Vi er professionelle fagfolk og har altid dig i centrum, når vi er startet på renoveringsarbejdet. På den måde foregår hele processen optimalt og i top – altid ud fra dine behov.

Står du derfor med et behov for at få renoveret din lejlighed, skal du blot give os dine ønsker og idéer til, hvordan du gerne vil have, din lejlighed skal se ud. Så sørger vi for alt det praktiske.

Priserne på hus og lejligheds renovering, er generelt et spørgsmål omkring materialer og antallet af timer, som man skal betale for. I branchen er det alment set at håndværkere tilbyder faste prislister, uanset renovationsopgavens omfang.

Hos Roskilde Tømreren mener vi ikke, at det er retfærdigt over for dig som kunde at have faste pakkepriser. Omfang og kompliksitet af renoveringsopgaven kan variere fra mindre paneludskiftninger, til total renovation af et hus / lejlighed.
Derfor er priserne på alle vores renoveringsopgaver, 100 % afhængige af netop dine ønsker og behov til en renovation.

Vi rådgiver dig igennem renoveringen

Roskilde Tømreren ApS kan give dig vejledning i, hvordan renovering kan foregå på bedst mulig vis. Vi ser det som god rådgivning, hvis vi anbefaler at udføre renoveringen på en anden måde, end hvad du måske har i tanker.

Med vores ekspertise og erfaring kan vi nemlig tage højde for, om dine ønsker er den bedste løsning, eller om den vil gøre mere skade end gavn. Derfor er det vigtigt, at vi først får afklaret, hvordan det hele skal foregå, inden vi begynder på at renovere din lejlighed eller dit hus.

Uanset hvad, så er det dig, som er i fokus, og vi vil altid møde dig ud fra dine ønsker. Om der er tale om en mindre renovering eller en total istandsættelse, så kan vi klare din opgave. Kontakt os på 50 222 400 eller på udfyld vores kontaktform, så vi kan besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan også hente vores Servicekoncept, og læse om, hvordan vi håndterer dit renoveringsprojekt.

Facaderenovering - Bygningens ansigt udadtil

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. Den har derfor også stor betydning for din boligs helhedsindtryk. Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med facaderenovering, både i træ og i vedligeholdelsesfrit materiale.  

Vi har derfor kompetencer til at hjælpe dig med enhver form for renovering af facader. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og vejledning, så du vælger den facade løsning, der passer bedst til dig. 

Kontakt os i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Som autoriseret Swisspearl Partner tilbyder vi alle deres vedligeholdelsesfrie facadesystemer. Swisspearl er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til facadeløsninger. Swisspearls facadeplader i miljøvenlig fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade.

Skal det være farverigt, skal det have en smuk tekstur – eller varieret struktur som træplanker? Mulighederne er mange – vi sætter derfor en stor ære i at være behjælpelige med en løsning, der kan opløfte din bolig.

Renoveret køkken med ovenlys vindue fra venstre side