Facade

Facaderenovering - Bygningens ansigt udadtil

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. Det har derfor også stor betydning for din boligs helhedsindtryk. Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med facaderenovering, både i træ og i vedligeholdelsesfrit materiale. Vi har derfor kompetencer til at hjælpe dig med enhver form for renovering af facader. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og vejledning, så du vælger den facade løsning, der passer bedst til dig. Kontakt os i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Facaderenovering gør dine overflader vedligeholdelsesfri

Som autoriseret Swisspearl Partner tilbyder vi alle deres vedligeholdelsesfrie facadesystemer. Swisspearl er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til facadeløsninger. Swisspearls facadeplader i miljøvenlig fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade. Skal det være farverigt, skal det have en smuk tekstur – eller varieret struktur som træplanker? Mulighederne er mange – vi sætter derfor en stor ære i at være behjælpelige med en løsning, der kan opløfte din bolig.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Energitilskud

  Hvis jeres hus har energimærke E, F eller G, er der mulighed for at søge om energitilskud, når døre og vinduer udskiftes. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.
  På Energistyrelsens hjemmeside – (https://ens.dk/service/tilskuds-stoetteordninger) kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen, inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.

  Opgaver med facaderenovering

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Smukt udført arbejde og God Service
  Vi har af flere omgange benyttet os af Roskilde Tømreren ApS og deres professionelle arbejde. Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra. God Service - smukt og gennemført arbejde og ikke mindst kompetent og reel vejledning.

  Alt lever op til forventningerne og næste gang vi skal bruge en tømrer ved vi godt hvem vi ringer efter.

  ★★★★★

  Super kompetent ungt tømrersjak
  Tak til Simon og hans super kompetente stab af svende/lærlinge ifbm. udskiftning af stort terresseparti. Kommunikation før, under og efter har været super god, de aftaler der blev indgået vedr. tid og økonomi blev der ikke afveget fra.

  Roskilde Tømreren kan helt klart anbefales.

  ★★★★★

  Total renovering
  I forbindelse med totalrenovering af vores ældre hus, har Roskilde Tømreren været med i hele processen, lige fra ny planløsning til materialevalg og udførelsen af håndværket. Roskilde Tømreren har været rigtig god til at lave en ny planløsning og indtænke lækre detaljer og energi rigtige valg. Under hele processen har der været styr på tidsplaner og økonomi. Der har været god kommunikation og alle aftaler er overholdt. Firmaet har dygtige håndværkere og har leveret et meget flot stykke arbejde.

  Vi kan kun anbefale Roskilde Tømreren.