Facade

Facaderenovering - Bygningens ansigt udadtil

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. Det har derfor også stor betydning for din boligs helhedsindtryk. Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med facaderenovering, både i træ og i vedligeholdelsesfrit materiale. Vi har derfor kompetencer til at hjælpe dig med enhver form for renovering af facader. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og vejledning, så du vælger den facade løsning, der passer bedst til dig. Kontakt os i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Facaderenovering gør dine overflader vedligeholdelsesfri

Som autoriseret Cembrit-mester tilbyder vi alle deres vedligeholdelsesfrie facadesystemer. Cembrit er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til facadeløsninger. Cembrits facadeplader i miljøvenlig fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade.

Skal det være farverigt, skal det have en smuk tekstur – eller varieret struktur som træplanker? Mulighederne er mange – vi sætter derfor en stor ære i at være behjælpelige med en løsning, der kan opløfte din bolig.

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Energitilskud

  Hvis jeres hus har energimærke E, F eller G, er der mulighed for at søge om energitilskud, når døre og vinduer udskiftes. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.
  På Energistyrelsens hjemmeside – (https://ens.dk/service/tilskuds-stoetteordninger) kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen, inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.

  Opgaver med facaderenovering

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook