Facade renovering

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. 

Facaderenovering - Bygningens ansigt udadtil

Facaden er din bygnings ansigt udadtil. Det har derfor også stor betydning for din boligs helhedsindtryk. Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med facaderenovering, både i træ og i vedligeholdelsesfrit materiale.

Vi har derfor kompetencer til at hjælpe dig med enhver form for renovering af facader. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og vejledning, så du vælger den facade løsning, der passer bedst til dig. Kontakt os i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Ny påsat silikone plaster

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Facaderenovering gør dine overflader vedligeholdelsesfri

Som autoriseret Swisspearl Partner tilbyder vi alle deres vedligeholdelsesfrie facadesystemer. Swisspearl er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til facadeløsninger. Swisspearls facadeplader i miljøvenlig fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade. 

Skal det være farverigt, skal det have en smuk tekstur – eller varieret struktur som træplanker? Mulighederne er mange – vi sætter derfor en stor ære i at være behjælpelige med en løsning, der kan opløfte din bolig.

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Få energitilskud

Hvis jeres hus har energimærke E, F eller G, er der mulighed for at søge om energitilskud, når døre og vinduer udskiftes. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.

På Energistyrelsens hjemmeside – kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen, inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.

Facaderenovering af hus