Renovering af tag

Hos Roskilde Tømreren får du rådgivning og vejledning i, hvornår tiden er inde til et nyt tag.

Skal du have foretaget en renovering af dit tag?

Hos Roskilde Tømreren får du rådgivning og vejledning i, hvornår tiden er inde til et nyt tag.
Vi er specialister i eternittag og tegltag – med mange års erfaring i netop disse typer.
Vi både leverer, monterer og efterbehandler tagene –  til konkurrencedygtige priser.
Hos Roskilde Tømreren kan du trygt overlade de tekniske krav til os. Vi udfører alt arbejde efter gældende lovkrav og regler. 

Vi ved at udskiftning af taget, er en stor beslutning. Derfor er vi meget opmærksomme på, at dine penge bliver brugt bedst muligt, og rækker længst – med et tag der vil holde i mange år.

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe med at skifte dit tag ud. Vi garanterer et resultat i topklasse.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Hvornår er en tagrenovering nødvendig?

Hvis taget er meget gammelt og slidt, kan der være behov for en renovering af taget. De typiske tegn er utætheder samt knækkede og misfarvede plader. Som hovedregel er levetiden på eternittag op til 35-40 år, og med den rette behandling og vedligeholdelse, kan dette forlænges. 

Hos Roskilde Tømreren hjælper vi gerne med at renovere dit tag. Vælger du os til din tagrenovering, kan du være sikker på, at det bliver udført i høj kvalitet. Vi sørger altid for at kvalitetstjekke taget, så du med garanti får en langtidsholdbar løsning.

Kontakter du os i dag, vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud. Vi lytter altid til dine ønsker, så vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Energitilskud

Der er mulighed for at søge om energitilskud, når både tag og isolering udskiftes, hvis jeres hus har energimærke E, F eller G. Der er oftest flere penge at spare med energitilskuddet end håndværkerfradraget. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte begge dele.

Energistyrelsens hjemmeside – kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Puljen åbnes kun én gang årligt, og tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Du skal derfor have indhentet tilbud på udskiftningen inden puljen åbner. Vi gør opmærksom på, at udskiftningen ikke må påbegyndes inden bekræftelse fra Energistyrelsen, da tilskuddet ikke efterbevilliges.