Nyt Eternittag

En af de mest populære tagtyper i 2024.

Hvorfor vælge et eternittag hos Roskilde Tømreren?

Beskriv kort dit tagprojekt, så vender vi retur med et tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Nyt tag

Grundig tømrer- og tagvirksomhed

Hos Roskilde Tømreren leverer, monterer og efterbehandler vi eternittage til konkurrence dygtige priser.
Vi forhandler med Swisspearl, der leverer bølgeeternit i top kvalitet. 

Et eternittag er en fantastisk løsning til dig der ønsker et tag, der både er holdbart og let at vedligeholde. Et eternittag er opsat med flere plader i f.eks. bølgeformer. Dette giver bl.a. tagtypen den slidstyrke og gode holdbarhed, som kender tegner det.

Hos Roskilde Tømreren forhandler vi udelukkende Swisspearls produkter inden for eternittags bølgeplader. Alle bølgeplader fra Swisspearl fremstilles af miljøvenlige råmaterialer. I forhold til de ældre bølgeplader er cementindholdet øget med 50% i de moderne eternittagsplader og fås i 5 forskellige versioner.

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Pris på eternittag

Ud over muligheden for langsigtet besparelser på eternittaget, har vi igennem vores mange års erfaring og samarbejde med Swisspearls, sørget for at presse markedets prisen så lavt som muligt. 

Levetiden i år ∙ besparelse i kr. pr. m2
—————————————
Investeringen i kr. pr. m2

Eternittaget er i forvejen et af de billigste taglægningsløsninger på byggemarkedet, men det er heldigvis ikke ensbetydende med at kvaliteten også er lav. Swisspearls levere top-kvalitets eternit i flere typer og designs.

Ved at lægge et eternittag, stiger værdien på din bolig også mærkbart, da materialet er let at vedligeholde og holdbart i op til flere årtier. På den måde er eternittaget ikke kun en fordel for din nutidsværdig, men også en fordel, skulle du stå til at sælge huset i fremtiden.

Da alle arbejdsopgaver varier i alt fra omfang, til design og valg af eternittags type, kan vi ikke give en fastprisliste. Vi hos Roskilde tømreren, søger dog altid for at lever et 100% gennemsigtigt tilbud, skræddersyet til netop din bolig og behov.
Står du derfor med et ønske om et tagskifte eller renovation, kan du helt trygt kontakte os, og altid forvente rådgivning og et uforpligtende tilbud og pris på eternittag.

Nyt tag på villa