Indvendigt arbejde

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Skal din drøm om indvendig renovering føres ud i livet?

Hos Roskilde Tømreren klarer vi alt fra gulv til loft og det derimellem. Skal du have lavet et gipsloft, sat en ny væg, eller skal der monteres nye indvendige døre? Vi påtager os de fleste tømreropgaver, som du måtte have inde i din bolig. Ved badeværelsesrenoveringer varetager Roskilde Tømreren gerne hele projektet, så du slipper for kontakt og projektstyring med andre faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står altid klar til at supplere vores entrepriser – og du vil kun skulle forholde dig til én samlet pris.

Vi er ikke bare endnu et tømrerfirma på listen

Få et tilbud i dag!

  Vi laver arbejde inden for indvendig renovering såsom:

  tømrerarbejde

  Vi finder løsningerne

  Vi ved, at din bolig betyder alt. Hos Roskilde Tømreren er dine ønsker altid i centrum, og vi stræber efter at gøre dig tilfreds. Det gælder også, når du har specielle ønsker eller en anderledes indrettet bolig, der kræver alternative løsninger.

  Vores ydelser

  Kunne du tænkte dig et nyt trægulv? Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med alle typer trægulve, og kan guide dig til den rigtige løsning

  Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Vi står klar til at udskifte dine døre og vinduer, så du kan få en energioptimeret løsning.

  Er taget slidt og utæt? Det er typiske tegn på, at der er behov for en tagenovering. Vi er specialister i eternittag, og klarer gerne dit tag.