Indvendigt arbejde

Skal din drøm om indvendig renovering føres ud i livet?

Hos Roskilde Tømreren klarer vi alt fra gulv til loft og det derimellem. Skal du have lavet et gipsloft, sat en ny væg, eller skal der monteres nye indvendige døre? Vi påtager os de fleste tømreropgaver, som du måtte have inde i din bolig.

Ved badeværelsesrenoveringer varetager Roskilde Tømreren gerne hele projektet, så du slipper for kontakt og projektstyring med andre faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står altid klar til at supplere vores entrepriser – og du vil kun skulle forholde dig til én samlet pris.

Vi laver arbejde inden for indvendig renovering såsom:

Få et tilbud!

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  Vi finder løsningerne

  Vi ved, at din bolig betyder alt. Hos Roskilde Tømreren er dine ønsker altid i centrum, og vi stræber efter at gøre dig tilfreds. Det gælder også, når du har specielle ønsker eller en anderledes indrettet bolig, der kræver alternative løsninger.
  Renovering

  Opgaver med indvendig renovering

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Fremragende dialog
  Vi har til vores ombygningsprojekt brugt Roskilde Tømreren til alt udført tømrerarbejde.
  Vi har forvandlet et 70'er hus med alm loft højde til et moderne hus med loft til kip. Simon og hans team har igennem hele processen arbejdet professionelt, overholdt aftaler, været gode til at besvare henvendelser og til at tage os med på råd når der var flere mulig løsninger.
  Vigtigst af alt har de været utrolig høflig og venlig og de har altid forladt byggepladsen opryddet.

  Vigtigt er det også at fremhæve at det udarbejde tilbud fra starten af projektet til fulde er blevet overholdt, uden ekstra regninger...
  Tømrer trust pilot
  Kristian Mikkelsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Vi fik udskiftet vores 50 år gammel tag i vores hus via Roskilde Tømreren ApS. Vi fik et tilbud med pris på opgaven. De leverede i punkt og prik det de havde lovet (en rimelig fornuftig pris).
  Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.
  tømrer google
  Faranak Kyhn
  via Google

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale Roskilde Tømreren. Jeg fik udskiftet et ovenlysvindue, efterisoleret samt samt foretaget mindre renovering af lokalet.
  Jeg fik en yderst tilfredstillende service helt fra en hurtig tilbagemelding med et tilbud frem til et gennemført arbejde, udført som aftalt og til aftalte pris.

  Yderst flot arbejde og en behagelig og professionel sparring omkring løsninger - og sjældent har jeg oplevet så ordentlige og påpasselige håndværkere
  Tømrer anmeldelser
  Lene Smidt
  via Facebook