Indvendigt arbejde

Hos Roskilde Tømreren klarer vi alt fra gulv til loft og det derimellem. 

Skal din drøm om indvendig renovering føres ud i livet?

Hos Roskilde Tømreren klarer vi alt fra gulv til loft og det derimellem. Skal du have lavet et gipsloft, sat en ny væg, eller skal der monteres nye indvendige døre? Vi påtager os de fleste tømreropgaver, som du måtte have inde i din bolig. 

Ved badeværelsesrenoveringer varetager Roskilde Tømreren gerne hele projektet, så du slipper for kontakt og projektstyring med andre faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står altid klar til at supplere vores entrepriser – og du vil kun skulle forholde dig til én samlet pris.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Tømrer til midtsjælland og hovedstadsområdet

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Roskilde- og hovedstadsområdet

Vi udfører hovedsageligt arbejde i Roskilde- og Hovedstadsområdet, men kører på det meste af Sjælland. Vi kører ugentlig til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og resten af ydre København – så vi kan altid også indpasse et besøg på din adresse indenfor nær fremtid.

Vil du først blot spørge ind til dit projekt eller ønsker råd så udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest muligt igen med et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Vi laver arbejde inden for indvendig renovering såsom:

Vores ydelser

Trægulve

Kunne du tænkte dig et nyt trægulv? Hos Roskilde Tømreren har vi stor erfaring med alle typer trægulve, og kan guide dig til den rigtige løsning.  

Døre & vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Vi står klar til at udskifte dine døre og vinduer, så du kan få en energioptimeret løsning. 

Renovering af tag

Er taget slidt og utæt? Det er typiske tegn på, at der er behov for en tagrenovering. Vi er specialister i eternittag, og klarer gerne dit tag. 

Vi finder løsningerne

Vi ved, at din bolig betyder alt. Hos Roskilde Tømreren er dine ønsker altid i centrum, og vi stræber efter at gøre dig tilfreds.

Det gælder også, når du har specielle ønsker eller en anderledes indrettet bolig, der kræver alternative løsninger.